mars 2020

12mar19:0021:00INSTÄLLT!Arrangör: Judisk KulturHörsalen19:00 - 21:00 Typ av Arrangemang:Föreläsning

Info

We are sorry to inform that the program with Jonathan Safran Foer and Björn Wiman
on Thursday, 12 march at Konskademien is cancelled.
Those who purchased tickets will be reimbursed by Billetto.

”Jonathan Safran Foer ställer in sin medverkan med anledning av Coronaviruset. Med hänsyn till sina barn kan han inte riskera att fastna i Europa vid en eventuell karantän. Jonathan är givetvis oerhört bedrövad över att behöva ställa in sin resa till Sverige, han hade sett mycket fram emot att få möta sin svenska publik. Han skickar sina varmaste hälsningar och hoppas att han får möjlighet att besöka Sverige vid ett annat tillfälle.”

Författaren Jonathan Safran Foer i samtal med Dagens Nyheters Kulturredaktör Björn Wiman om sin senaste bok Det är vi som är klimatet. 

Boken Det är vi som är klimatet är en undersökning av vår tids verkliga ödesfråga, skriven med såväl allvar som humor och där fakta blandas med privata berättelser på ett sätt som blivit författaren Jonathan Safran Foers kännetecken.

Jonathan Safran Foer är författare till de bästsäljande romanerna Allt är upplyst, Extremt högt och otroligt nära och Här är jag. Dessutom har han skrivit Äta djur, boken som ifrågasätter vårt förhållande till mat, och särskilt kött, och som ständigt får nya läsare.

Klicka här för mer information och biljetter